*** WORKSHOPS voor OUDERS 2018 ***

workshops voor ouders maart: woensdag 14 & woensdag 28 maart  2018 van 13u30 tot 17u30. 

workshops voor ouders april: woensdag 11 & woensdag 25 april 2018 van 13u30 tot 17u30. 

workshops voor ouders juni: zaterdag 9 & zaterdag 23 juni 2018 van 13u30 tot 17u30. 

INSCHRIJVEN

De workshops newborn-, baby- en kinderfotografie zijn bedoeld voor ouders met weinig of geen voorkennis van fotografie. Wel handig is als je een reflexcamera hebt of van plan bent er een aan te kopen. De workshops zijn opgebouwd uit twee delen verspreid over twee dagen. De workshop bevat een uitgebreid informatief luik met heel wat tips & tricks en een praktisch gedeelte. Tijdens deel I van de workshop dompel ik je onder in de basis van de fotografie, aangevuld en geïllustreerd met specifieke situaties die van toepassing zijn bij het fotograferen van baby’s en jonge kinderen. Nadien heb je enkele weken de tijd om uitgebreid te oefenen met je eigen oogappels. Tijdens het tweede deel van de workshop geef ik, aan de hand van jullie foto’s en vragen, feed-back en stuur ik bij zodat je nadien écht gelanceerd bent om zelf de mooiste foto’s te maken van je kindjes.

Met maximaal 8 deelnemers per workshop is er voldoende ruimte voor het beantwoorden van persoonlijke vragen en het uitlichten van specifieke situaties.

Deze workshop kan ook op 3 avonden in de week gegeven worden: verzamel hiervoor zelf een groepje mama’s/papa’s van min 5 en max 8 personen en vraag hier naar de mogelijke beschikbaarheid van data!

2017-05-09_0001

* deze foto’s zijn gemaakt door ouders na 1 middag workshop 

De kostprijs van de workshops bedraagt 195 euro voor de beide dagen. Inschrijven voor de workshop doe je door een mailtje te sturen naar info@marijkethoen.be.  Na ontvangst van een bevestigingsmail van mij en de betaling van een voorschot van 95 euro is je inschrijving compleet. Graag bij het inschrijven duidelijk vermelden voor welke workshop je wilt inschrijven.
Ben je reeds klant van mij? Dan geniet je 10% korting.

Als eerste op de hoogte gebracht worden van nieuwe data voor de workshops? 
Je kan je aanmelden via onderstaand formulier om als eerste op de hoogte gebracht te worden van nieuwe data. Let op: je aanmelding op deze lijst is geen garantie op een plaatsje. Met je aanmelding ontvang je als eerste een mail wanneer er nieuwe data voor de workshops bekend zijn nog voor deze data op deze website of op Facebook worden aangekondigd en kan je dus als eerste inschrijven.

 

*** WORKSHOPS geboortefotografie voor vroedvrouwen en doula’s 2018 ***

Ben je werkzaam als vroedvrouw, doula, verloskundige, verpleegkundige op neonatologie, … en maak je al eens met veel plezier een paar kiekjes voor de ouders bij de geboorte van nieuw leven?

De allereerste groepsworkshop voor doula’s en vroedvrouwen zal doorgaan op dinsdag 1 mei van 10u tot 17u: INSCHRIJVEN

Op 2 avonden leer ik je werken in moeilijke (licht)omstandigheden, alles over de juiste camera-instelling, must-have kiekjes en momenten die je zeker wilt vastleggen, ‘smaakvolle’ standpunten van waaruit te fotograferen, enz.. Verzamel zelf een groepje van min 5 en max 8 geïnteresseerden en we pinnen een datum. Kostprijs op aanvraag en afhankelijk van het aantal deelnemers. Vraag hier meer info.

2016-08-08_0003

*** één op één PRIVE WORKSHOPS voor professionele en amateur fotografen 2018***

Niet vrij op de data van de workshops? Je bent professioneel of gevorderd amateur fotograaf? Liever een intensievere één op één begeleiding? Je kan bij mij ook terecht voor een privé workshop!

Aangepast aan jouw voorkennis/niveau. De inhoud wordt op maat gemaakt in onderling overleg. De thema’s van jouw keuze aan bod: technische zaken, nabewerking in Lightroom, geboortefotografie, werken mét model, studio, Newborn, … Voor prijsinfo of aanvraag kan je me een mailtje sturen op info@marijkethoen.be

2016-12-31_0001

Ik kijk er alvast naar uit mijn beroepskennis en jarenlange ervaring in de geboorte, newborn- en kinderfotografie met jullie te delen.

Marijke