Newborn Célestine

Herinner je je nog het geboorteverhaal van Célestine? Ze werd geboren na amper 31 weken zwangerschap..

Ongeveer 9 weken later, op de dag waarop ze eigenlijk was uitgerekend, mocht ik opnieuw bij haar op bezoek voor een Newborn shoot. Bij mn aankomst lag ze lekker te slapen in de draagdoek, dicht tegen haar mama aan. Ik vermoed dat Célestine zowat in de draagdoek ‘woont’ :-) Je zou voor minder je kindje de hele tijd dicht tegen je aan willen dragen natuurlijk.

De mama van Célestine is ongetwijfeld één van de krachtigste, meest inspirerende vrouwen die ik ooit heb ontmoet!

Toen Célestine nog even wou drinken voor we aan de Newborn shoot begonnen vroeg ik of ik daar ook alvast wat foto’s van mocht maken. Ik vind het misschien wel de mooiste, in elk geval “meest échte” foto’s uit de reeks; De moederliefde, de kerstsfeer, de warmte, .. Ik vind het zo mooi dat ik voortaan mini borstvoeding shoots wil gaan aanbieden, al dan niet in combinatie met een Newborn shoot. (Meer informatie hierover vind je hier.)

Maar nu wil ik de foto’s van Célestine met jullie delen: Kijk wat een prachtig meisje, met haar 3 kg intussen verdubbeld in lichaamsgewicht en van sonde-voeding, via flesjes met afgekolfde moedermelk naar de borst :-)

Dankbaar dat ik dit wonderlijke verhaal van zo dichtbij mocht vastleggen,

Liefs,

Marijke

Célestine Newborn-3 Célestine Newborn-15 Célestine Newborn-18 Célestine Newborn-19 Célestine Newborn-20 Célestine Newborn-21 Célestine Newborn-23 Célestine Newborn-26 Célestine Newborn-29 Célestine Newborn-30 Célestine Newborn-35 Célestine Newborn-12 Célestine Newborn-8