Geboortefotografie is het in beeld brengen van het volledige geboorteproces (arbeid, bevalling en de eerste uren na de geboorte). Ik ben hierbij onopvallend aanwezig en registreer, in verhalende stijl, de gebeurtenissen zoals deze zich voordoen. Het gaat om het vastleggen van emoties en sfeer, zodat je als ouders nadien deze unieke gebeurtenis aan de hand van de foto’s in alle rust kan herbeleven en de magie van dit wonderlijke moment van de geboorte van jouw baby voor altijd kan blijven koesteren.

Net zoals bij de andere betrokkenen (gynaecoloog, vroedvrouw, …) is het belangrijk dat het tussen ons klikt en dat we een zekere vertrouwensband vooraf kunnen opbouwen als ik straks de geboorte van jullie kindje ga fotograferen. We ontmoeten elkaar vooraf voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken jullie verwachtingen en ik verbind me ertoe op elk moment jullie verwachtingen en grenzen te respecteren en binnen dit kader mijn werk te doen. Na dit vrijblijvende gesprek kunnen jullie in alle rust overleggen of jullie graag willen dat ik de geboorte van jullie kindje fotografeer. Indien jullie beslissen ervoor te gaan maken we verdere praktische afspraken en ontmoeten we elkaar nog een keer rond 37 weken zwangerschap. Vanaf dat moment ben ik 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 voor jullie bereikbaar en (eventueel samen met een back-up collega) beschikbaar.

Wil je graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op!

Klik hier om ervaringen van andere ouders te lezen.

Lees hier hoeveel een geboortereportage kost.

Voorbeelden van geboortereportages kan je hier bekijken.

Naast geboortereportages kan je bij mij ook terecht voor zwangerschap -en newbornfotografie. Je kan hier nalezen hoeveel extra korting je ontvangt wanneer je een zwangerschap, geboorte en/of newbornsessie combineert.