Newborn sessies

Het beste moment om je pasgeboren baby te laten fotograferen is binnen de twee weken na de geboorte. Boek je sessie reeds tijdens de zwangerschap, zo ben je zeker van jouw plekje in mijn agenda!

Stijl? Ik hou van natuurlijke eenvoudige en stijlvolle foto’s. De nadruk ligt  op je baby en op de liefdevolle interactie tussen de ouders en de baby. Ik maak geen gebruik van allerlei props, mandjes of wikkels omdat ik daar persoonlijk niet zo van houd… Jij wel? Dan vind je vast en zeker een collega fotograaf van mij die jullie newbornshoot kan verzorgen.

Praktisch? Neem tijdens je zwangerschap reeds contact op om een newbornshoot vast te leggen. We maken een afspraak ongeveer 1 week na je uitgerekende datum. Komt de baby vroeger of laat hij/zij nog even op zich wachten dan verplaatsen we de afspraak. Mijn agenda is steeds flexibel maar door vooraf reeds aan afspraak in te plannen vermijd je dat ik geen plekje meer vrij heb tijdens die bijzondere eerste dagen. Hou je van de meer geposeerde newbornfoto’s dan verwelkom ik je graag in mijn professionele fotostudio. Hou je meer van life-style fotografie (spontanere foto’s) dan kom ik voor dit soort Newborn foto’s graag bij jullie aan huis.

Geboortekaartje met foto? Bij geboortekaartjes met foto worden de foto’s van de baby binnen de 24u na de geboorte gemaakt zodat jullie snel over de afgewerkte kaartjes kunnen beschikken. Meer info over geboortekaartjes met foto van je pasgeboren baby vind je hier.

Kostprijs? Een basis fotoshoot kost 350 euro inclusief 5 digitale negatieven naar keuze uit de reportage, aangeleverd op hoge resolutie, zonder watermerk, professioneel nabewerkt, geschikt voor alle toepassingen (afdrukken, vergroten, …)

  • volledige reportage digitaal : +200 euro

NEWBORN NU BOEKEN

Leuk: combineer een zwangerschapsshoot met een newbornshoot en geniet korting op je newbornshoot.

Nog leuker: laat me een geboortekaartje voor je maken met de foto’s van je zwangerschapshoot en/of newbornshoot.

MEER INFO