Marijke werkt momenteel aan een project Mothers.Bodies.Stories waarbij ze naaktportretten van moeders maakt. 

Het doel van mijn project Mothers.Bodies.Stories is de wereld laten zien hoe echte lichamen van moeders eruit zien. Ik wil hiermee vrouwen inspireren en terug in hun kracht zetten.

Mijn project mee financieren kan hier!

DONEREN? MODEL STAAN?

Keer op keer ontmoet ik mama’s die zichzelf op de één of andere manier naar beneden halen, zich onzeker voelen over hun veranderde lichaam of over de manier waarop ze hun kindje op de wereld hebben gezet, over het verloop de zwangerschap of noem maar op.

Denk nu een keer aan je kindje, aan hoe complexloos en vol zelfvertrouwen hij of zij de wereld ontdekt. Is het niet jouw grootste wens dat ze dit gevoel van eigenwaarde nooit verliezen? Dat ze zichzelf en hun lichaam volledig accepteren en het leven toelachen?

Mijn wens is het in elk geval.. 

En ik geloof erin dat het kan! Door zelf het goede voorbeeld te geven en jezelf volledig te leren appreciëren en accepteren. Omdat ik fotograaf ben en mijn boodschap met beelden tracht over te brengen werk ik momenteel aan een boek (en bijhorende tentoonstelling) met naaktportretten en verhalen van krachtige moeders. Moeders die letterlijk naar zichzelf en hun pure ongecensureerde schoonheid willen kijken en zo terug in hun kracht komen en alle onzekerheden overwinnen. Moeders die zich durven en willen tonen en die (opnieuw) trots willen zijn op hun lijf met al zn falen en imperfecties erbij.

Ik wil vrouwen portretteren die (opnieuw) anders tegen hun eigen lichaam willen aankijken.. met het respect dat het verdient. En hiermee zichzelf helen en andere moeders  inspireren, aanmoedigen en bekrachtigen.

mothers bodies stories

Wil je graag dat ik zo’n bekrachtigend portret van jou maak?

Deze sessies kosten 350 euro, deelnemen kan via onderstaand reservatie formulier.

IK DOE MEE!

DSC_4351

DONEREN?

motherhood-1