Het aanbod aan leuke, originele, lieve, vrolijke, kleurrijke, stijlvolle geboortekaartjes is oneindig … maar waar zitten je familie en vrienden nu écht op te wachten? Inderdaad… ze willen je baby zien! Niets mooier, unieker en origineler als een geboortekaartje met foto van jouw baby. Naast geboortekaartjes met foto kan je bij mij ook terecht voor bijpassende doopsuikerdoosjes met foto van de baby. Zo vormt alles een mooi en stijlvol geheel en hoef je bij de geboorte van je kindje slechts 1 telefoontje te doen en alles, geboortekaartjes en doopsuiker, wordt voor jullie geregeld en in het ziekenhuis geleverd.

1397121_574597205921337_1211240049_o

Praktisch? Neem best contact op rond 6 maanden zwangerschap, je kan dan even langskomen om voorbeelden te bekijken, ideetjes op te doen of jouw specifieke wensen te bespreken. Ik maak met jullie gegevens een persoonlijk ontwerp zodat je vooraf precies weet hoe je kaartje er zal gaan uitzien. Envelopjes kan je reeds vooraf meenemen zodat je die al van adressen kan voorzien. Van zodra de baby geboren is geef je me seintje en spreken we af wanneer de fotosessie kan plaatsvinden, dit kan de dag zelf of de volgende ochtend, afhankelijk van het tijdstip waarop je kindje geboren werd en hoe jij je op dat moment voelt. Binnen de 24u na de fotosessie lever ik de afgewerkte kaartjes bij jullie in het ziekenhuis.

Kostprijs fotosessie en kaartjes: Een fotoshoot in het ziekenhuis kost 350 euro. Ik maak een reeks foto’s en jullie ontvangen 5 hoge resolutie foto’s digitaal bij de sessie. Daar komt dan de prijs van de kaartjes bij. Prijzen van geboortekaartjes variëren van 3,00 euro tot ongeveer 5,00 euro per kaartje (kaartjes zijn steeds volledig afgewerkt, prijzen zijn inclusief ontwerp, foto’s, drukwerk en enveloppen).

Doopsuikerdoosjes: Bij je geboortekaartjes kan je ook bijpassende doosjes voor suikerbonen bestellen. Jullie kunnen, naar keuze, zelf voor suikerbonen of snoepjes zorgen of ik doe het graag voor jullie. Als extra service vul ik gratis de doosjes voor jullie. De fotodoosjes worden gepresenteerd in een handgemaakte houten fotobox met vergroting van jullie baby. Als de suikerbonen zijn uitgedeeld hou je een mooie kader met vergroting over. Prijs voor de box inclusief vergroting en 36 fotodoosjes bedraagt 285 euro. Extra fotodoosjes om aan te vullen kosten 2,50 euro/stuk.

Voorbeelden van geboortekaartjes kan je hier bekijken

Bestel nu