All-in pakket Zwangerschap + Geboorte + Newborn

NU open voor boekingen vanaf januari 2019 ALL-IN Pakket

zwangerschap + geboorte + newborn MET GESPREIDE BETALING!

Uniek aanbod: slechts 4 plaatsen per maand beschikbaar.

Vanaf heden is het mogelijk het hele verhaal van zwangerschap tot enkele weken na de geboorte van je baby te laten vastleggen in 3 reportages!

Voor het All-in pakket krijg je een korting van 250 euro én, in tegenstelling tot mijn normale werkwijze, betaal je 1 voorschot van 400 euro en nadien 10 maandelijkse aflossingen van 159 euro ipv dat je een voorschot en nadien het restbedrag in 1 keer betaald. Ik wil iedereen de kans geven deze bijzondere momenten door een professioneel geboortefotograaf te laten vastleggen en ik weet dat ouders (begrijpelijk!) soms over het prijskaartje van een geboortereportage struikelen, niet omdat ze vinden dat mijn reportages hun prijs niet waard zouden zijn, integendeel, maar gewoon omdat ze het bedrag niet zomaar in 1 keer kunnen neertellen.. Vandaar dit aanbod om ook op afbetaling een reportage te kunnen krijgen.   

All-in pakket zwangerschap + geboorte + newborn = 1990 euro , te betalen in 1 voorschot van 400 euro op het moment van de reservatie + 10 maandelijkse afbetalingen van 159 euro waarvan de eerste betaling bij de zwangerschapsshoot. 

Ter info nog even de afzonderlijke reportage prijzen, (niet beschikbaar met afbetalingsplan): 
zwangerschap incl. alle digitale bestanden = 550 euro
geboorte incl. alle digitale bestanden = 1190 euro
newborn incl. alle digitale bestanden = 550 euro
(totaal : 2290 euro, in pakket betaal je slechts 1990 euro, dus 300 euro korting bovenop de mogelijkheid om op afbetaling te betalen)

Alle reportages zijn steeds inclusief professioneel nabewerkte foto’s digitaal op hoge resolutie. Je ontvangt dus je gehele reportage digitaal op hoge resolutie op USB-stick. Daar komen geen kosten meer bij, met de originele bestanden die je van mij ontvangt kan je ook zelf een album of vergrotingen (laten) maken.
Wil je toch graag een album laten maken door mij, dan kan dit, dit is optioneel en kost 395 euro per luxe-album op formaat 30/30 met het volledige verhaal van de zwangerschap, geboorte en postpartum.

Mocht je interesse hebben het All-in pakket te boeken dan nodig ik je heel graag uit voor een vrijblijvend intake gesprek!
Er zijn per maand slechts 4 plekjes beschikbaar in deze formule. Als datum geldt de uitgerekende geboortedatum van je kindje.
In welke maand is je kindje uitgerekend? Dan kan ik alvast voor je nagaan of er nog beschikbaarheid is die maand.

INFO & RESERVATIES