All-in pakket Zwangerschap + Geboorte + Newborn

NU open voor boekingen voor baby’tjes met uitgerekende geboortedatum in september, oktober & november 2019

ALL-IN Pakket 

zwangerschap + geboorte + newborn MET GESPREIDE BETALING!

Uniek aanbod: slechts 4 plaatsen per maand beschikbaar.

Vanaf heden is het mogelijk het hele verhaal van zwangerschap tot enkele weken na de geboorte van je baby te laten vastleggen in 3 reportages!

All-in pakket zwangerschap + geboorte + newborn = 1990 euro , te betalen in 1 voorschot van 400 euro op het moment van de reservatie + 10 maandelijkse afbetalingen van 159 euro waarvan de eerste betaling bij de zwangerschapsshoot.

Je wenst geen gebruik te maken van de mogelijkheid om maandelijks te betalen én voldoet het volledige saldo voor week 37 van jouw zwangerschap? Dan krijg je nog eens 100 euro extra korting. Bij reservatie betaal je 400 euro. De rest van het bedrag, nog 1490 euro voldoe je ten laatste op de dag waarop je 37 weken zwanger bent. 

Ter info nog even de afzonderlijke reportage prijzen, (niet beschikbaar met afbetalingsplan): 
zwangerschap incl. alle digitale bestanden = 550 euro
geboorte incl. alle digitale bestanden = 1190 euro
newborn incl. alle digitale bestanden = 550 euro
(totaal : 2290 euro, in pakket betaal je slechts 1990 euro, dus 300 euro korting bovenop de mogelijkheid om op afbetaling te betalen)

Alle reportages zijn steeds inclusief professioneel nabewerkte foto’s digitaal op hoge resolutie. Je ontvangt dus je gehele reportage digitaal op hoge resolutie op USB-stick. Daar komen geen kosten meer bij, met de originele bestanden die je van mij ontvangt kan je ook zelf een album of vergrotingen (laten) maken.
Wil je toch graag een album laten maken door mij, dan kan dit, dit is optioneel en kost 395 euro per luxe-album op formaat 30/30 met het volledige verhaal van de zwangerschap, geboorte en postpartum.
Interesse in het All-in Pakket? Maak nu vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Er zijn per maand slechts 4 plekjes beschikbaar in deze formule. Als datum geldt de uitgerekende geboortedatum van je kindje.
In welke maand is je kindje uitgerekend? Dan kan ik alvast voor je nagaan of er nog beschikbaarheid is die maand.

INFO & RESERVATIES