Grote broers en zussen

Wauw! Lion, Marie-Julie, Jerome en Julie worden de komende maanden grote broer of grote zus!

Leuk, leuk, leuk en leuk! Zoveel nieuw leven op komst en zoveel enthousiaste klanten die me er opnieuw bij willen hebben als geboortefotograaf. Ik denk dat sommigen me zowat meteen opbelden, mét hun positieve zwangerschapstest nog in de hand, om toch maar zeker te zijn dat ik nog een plekje voor hen zou hebben in mijn agenda ;-)

Drukke tijden voor de boeg en ik voel me vereerd en dankbaar dat ik er bij al deze ouders opnieuw bij mag zijn om de geboorte van hun tweede kindjes vast te leggen..

Ik kijk er alvast naar uit en hoop ook bij allemaal de ontmoeting van grote broer of zus met de nieuwe baby te mogen vastleggen, dat lijkt me extra leuk en bijzonder!

Liefs en tot dan,

Marijke

 

geboortefotografie -9842 geboortefotografie 9230 geboortefotografie -6968 geboortefotografie-5998