Artikel geboortefotografie in “De Standaard”

Donderdagavond kreeg ik telefoon van journaliste Veerle Beel van De Standaard die het graag even met me wou hebben over mijn geboortefotografie. Na een leuk gesprek verscheen vandaag een mooi artikel over geboortefotografie in de weekendeditie van de krant De Standaard.

Het werd, naar mijn gevoel, een beetje een onevenwichtig artikel waarbij een fotograaf uit het Mechelse die 30 jaar geleden (ik was toen nog een kleuter!) zn eerste bevalling had gefotografeerd wel bijzonder veel aandacht kreeg in een artikel over de “opkomende trend geboortefotografie”. Maar goed, als die betreffende fotograaf dan een ex-persfotograaf van De Standaard blijkt te zijn kon ik dit ook wel meteen een plaats geven… een mooi staaltje ons-kent-ons van de “kwaliteitskrant” De Standaard  ;-)

Al bij al werd het echter een mooi artikel over geboortefotografie waarvan ik echt oprecht hoop dat het de mailtjes in mijn mailbox van ouders die zoveel spijt hebben dat ze op het moment dat ze hun kindje kregen niet wisten dat er zoiets bestaat als “een geboortefotograaf” drastisch zal terugschroeven.

En dan wil ik tot slot nog even het “onverantwoord interessante” deel van het artikel met jullie delen ;-)

 

Schermafbeelding 2014-02-01 om 14.11.42