*** NIEUWE WORKSHOPS op zaterdag 1 APRIL en 29 APRIL 2017 & op zondag 2 APRIL en 30 APRIL*** INSCHRIJVINGEN NU OPEN *** INSCHRIJVEN VIA MAILTJE NAAR INFO@MARIJKETHOEN.BE ***

De workshops newborn-, baby- en kinderfotografie zijn bedoeld voor ouders en zijn opgebouwd uit twee delen verspreid over twee dagen. De workshop bevat een uitgebreid informatief luik met heel wat tips & tricks en een praktisch gedeelte. Tijdens deel I van de workshop dompel ik je onder in de basis van de fotografie, aangevuld en geïllustreerd met specifieke situaties die van toepassing zijn bij het fotograferen van baby’s en jonge kinderen. Nadien heb je enkele weken de tijd om uitgebreid te oefenen met je eigen oogappels. Tijdens het tweede deel van de workshop geef ik, aan de hand van jullie foto’s en vragen, feed-back en stuur ik bij zodat je nadien écht gelanceerd bent om zelf de mooiste foto’s te maken van je kindjes.

Het eerste deel van de workshop op zaterdag gaat door op zaterdag 1 april van 13u tot 17u. Het tweede deel van de workshop gaat door op zaterdag 29 april van 13u tot 17u.

Het eerste deel van de workshop op zondag gaat door op zondag 2 april van 13u tot 17u. Het tweede deel van de workshop gaat door op zondag 30 april van 13u tot 17u.

Met maximaal 6 deelnemers per workshop is er voldoende ruimte voor het beantwoorden van persoonlijke vragen en het uitlichten van specifieke situaties.

De kostprijs van de workshops bedraagt 195 euro voor de beide dagen. Inschrijven voor de workshop doe je door een mailtje te sturen naar info@marijkethoen.be.  Na ontvangst van een bevestigingsmail van mij en de betaling van een voorschot van 95 euro is je inschrijving compleet.
Ben je reeds klant van mij? Dan geniet je 10% korting.

Wil je graag deelnemen?
Je kan je aanmelden via onderstaand formulier om alle praktische info ivm het inschrijven voor de workshops rechtstreeks in je mailbox te ontvangen. Let op: je aanmelding is geen garantie op een plaatsje. Met je aanmelding ontvang je als eerste een mail wanneer er nieuwe data voor de workshops bekend zijn nog voor deze data op deze website of op Facebook worden aangekondigd .

 

 

*** NIEUW VANAF 2017: 1 op 1 PRIVE WORKSHOPS ***

Aangepast aan jouw voorkennis/niveau. De inhoud wordt op maat gemaakt in onderling overleg. De thema’s van jouw keuze aan bod: technische zaken, nabewerking in Lightroom, werken mét model, Newborn, … Voor prijsinfo of aanvraag kan je me een mailtje sturen op info@marijkethoen.be

Ik kijk er alvast naar uit mijn beroepskennis en jarenlange ervaring in de baby- en kinderfotografie met jullie, als ouders, te delen. De workshops zijn een prachtige aanvulling op een professionele fotoshoot, want tussen die momenten waarop je beroep wilt doen op een professioneel fotografe zoals bij de geboorte of een portret ter gelegenheid van de eerste verjaardag beleef jij natuurlijk wel een hele reeks aan mijlpaal-momenten samen met je baby en zou het niet fantastisch zijn als je daarvan, evenals van de spontane alledaagse momenten of van een uitstapje of reis met je baby, ook gewoon zelf de allermooiste foto’s kan maken?

Marijke