Hoe gaat alles verder in zn werk nadat de foto’s gemaakt zijn?
Nadat de foto’s gemaakt zijn worden deze in een persoonlijke webgallery geplaatst. Van zodra de webgallery on-line staat ontvang je van mij een e-mail met de log-in gegevens. Jullie kunnen nu surfen naar jullie persoonlijke weblink waar je je log-in gegevens kan invullen en de foto’s kan bekijken.

Jullie kunnen de foto’s als slideshow bekijken, evenals meteen on-line jullie bestelling plaatsen via het bestelsysteem. De weblink en log-in gegevens kan je zelf delen met grootouders, familie en vrienden zodat ook zij eenvoudig foto’s kunnen bestellen.

Indien je dat wenst kunnen we ook een afspraak maken voor een begeleide bestelsessie waarbij ik jullie kan bijstaan in de keuze van foto’s en afwerkingsmogelijkheden, enz…

Klanten log-in

Let op: Jouw persoonlijke webgallery blijft 3 weken on-line staan, binnen deze termijn dien je jouw bestelling te plaatsen. Dit om een vlotte afhandeling van jullie bestellingen te garanderen en plaats te kunnen maken op de server voor nieuwe klanten galleries. Het her-activeren van een klanten gallery brengt bijkomende kosten met zich mee.